fredag den 27. april 2012

Dagens køb

Se dagens nye køb længere nede
Kære læsere, kære Århus! Hold nu op, der sker en masse inden for high street fashion i Århus denne uge. 

Gina Tricot på Søndergade holdt reopening af deres flotte nyrenoverede butik, med rød løber, DJ og masser af slik og goodiebags til kunderne. Min veninde Signe og jeg slog et smut forbi - og butikken er blevet super fin, selv om det ikke er de vilde ændringer der er sket. Signe & jeg blev naturligvis grebet af den gode stemning og de mange flotte farver... ooog faldt i og købte lige et par sager. Jeg faldt over en yndig højtaljet nederdel, som jeg absolut ikke kunne lade hænge - I kan se billeder længere nede... 

Herefter gik turen videre til den nye Bestseller butik på Ryesgade. Bestseller har åbnet en ny flot butik i Vero Modas gamle lokaler - og fra hvad jeg har hørt, skal den udvides og blive helt op til 3 etager! vildt! JEG GLÆDER MIG! I den nye Bestseller butik havde de riiigtig mange flotte ting og det gjorde det jo ikke nemmere at modstå, at der var - 25 % på hele butikken! Av av, jeg faldt sørme i igen og købte et par fine gule short (som jeg havde set i Costume i forvejen og jo var nødt til at eje) samt en fed fed blazer fra Only (og man kan jo aldrig få for mange blazere). Mit shoppebudget for denne måned var godt nok allerede brugt, men helt ærligt; det er snart den første, og min bankrådgiver hader mig i forvejen... Så Århus; slå et smut forbi de to nyåbnede high street butikker Gina Tricot og Bestseller (og psst, Bestseller giver også - 25 % på hele butikken i morgen - skynd dig!). 

Dagens køb:

Nederdel fra Gina Tricot kr. 299,00
Min nye smukke nederdel fra Gina Tricot
Fine plisserede detaljer
Okay, så gik der vis lige lidt konfirmand i stylingen af nederdelen - men hvid er jo total in denne sæson!
Shorts fra Vero Moda kr. 199,95
Mine fine nye sommershorts fra Vero Moda. TIP: Giv shortsene et ekstra bræt, da den oprindelige længde sucks
Jeg er ret forelsket i bandeau'er for tiden - til sommer kommer I ikke til at se mig i andet ;)
Blazer fra Only kr. 359,95
Lidt for nice! Min nye blazer fra Only!
Jeg elsker lynlåsene på blazeren her, det giver den et lidt mere råt look.
Rockstar!

Nå søde læsere, jeg vil lave mig noget aftensmad og herefter kaste mig over min kære eksamensopgave - vild ungdom.. 

God weekend! Xoxo

2 kommentarer:

  1. Hvor er du fin lise :-) Rigtig flotte ting du har fundet. :-) Når jeg kommer til Århus til sommer må du hjertens gerne hive mig med til nogle af de skønne arrangementer :-)

    SvarSlet
  2. tak søde signe... og ih, det vil jeg glæde mig til.

    SvarSlet