torsdag den 1. september 2011

Ny Fantastisk skobutik i Århus C! Blondie & Buster

Kære Læsere, så er jeg her igen :) Og denne gang med en mode nyhed du bare ikke må gå glip af! (Specielt jer i Århus :)!)
I dag åbnede en ny og spændende skobutik i Maren Smeds Gyde i Århus. Butikken hedder Blondie & Buster og forhandler masser af lækre lækre mærker! 
Butikken ligger i Maren Smeds Gyde, hvor Bianco Footwear butikken tidligere lå - Bianco Footwear og den nye butik Blondie & Buster har dog ikke noget at gøre med hinanden. Blondie & Buster er en ny butik spækket med high end mærker som f.eks. Billi Bi, Wonders, Tommy Hilfiger og mange flere. De lækre brands er af høj høj kvalitet - så gør dig selv, og ikke mindst dine fødder, en tjeneste og forkæl dig med et par nye efterårsstøvler eller high-fashion stiletter. 
Lige nu er Blondie & Buster spækket med efterårs- og vinterstøvler og man må sige Kirsten & Michael Brok har haft fingeren på pulsen, da de bestilte efterårsvarerne her hjem. Der er noget for enhver smag og det er meget præget af efterårets rå og samtidigt feminine tendeser. Rå chunky heels, vintage-look snørrestøvler og feminine klassikere. Du finder det hele i Blondie & Buster - også hvis du er til det lidt skæve avantgarde look, de har det hele! 
Så skynd dig ned i Maren Smeds Gyde 5 (tæt ved Magasin og McDonalds) - You don't wanna miss this!
Pssst - I dag og til og med lørdag 3/9 giver de -20 % på hele butikken!!! 

Har du ikke tid til at kigge derned i dag, må du nøjes med billederne her :) 
Husk du kan bare klikke på billederne for at se dem i stor format.  
Ca'Shott støvler i den nye Blondie & Buster butik

Ny skobutik i Århus C - Blondie & Buster
De nye varer beundres i Blondie & Buster
Vinduet hos Blondie & Buster
De fedeste stiletter i Blondie & Buster!!!
Ny flot butik i Maren Smeds Gyde 5, Århus
Blondie & Buster ude fra
Herreafdelingen i Blondie & Buster med bl.a. Playboy sko som brand
Billi Bi, Wonders, Tommy Hilfiger m.m.
Tommy Hilfiger Boots i Blondie & Buster
Mange mange lækre sko og støvler i Århus' nye skobutik

7 kommentarer:

  1. Hej Lise

    Super fin modeblog du har!

    Fandt den da jeg hjalp kæresten med at finde butikker med Tommy Hilfiger støvler. Så nu vil hun i Blondie & Buster i morgen :-)

    Du ved vel ikke tilfældigvis hvor i Aarhus man kan købe Primeboots? Har ikke kunne finde nogen ved at søge på nettet. Årets nye vinterstøvle bliver, som jeg har forstået det, et af de to mærker :-)

    Johnny

    SvarSlet
  2. Hej Johnny - Tusind tak, det er altid fedt at få kommentarer. Jeg ved desværre ikke hvor der forhandles primeboots i Århus, måske Cello Sko, den ligger helt nede for enden af latiner kvarteret, omkring paradisgade - tæt på skomagerhuset og paradis is. Ellers ved jeg (insider viden), at Michael & Kirsten Brok som lige har åbnet Blondie & Buster også åbner en skobutik i Ryesgade (strøget) under navnet Posh Sko/shoes? som også skal indholde mange lækre mærker, og ikke helt det samme som Blondie & Buster, måske hun kan være heldig at finde dem der. Posh shoes åbner engang mellem 12. og 16. september i Ryesgade 9. Mvh Lise :)

    SvarSlet
  3. Åh, måske I også kan være heldig at finde Primeboots hos Xanthipe (tror nok det staves sådan) - den ligger i Guldsmedegade

    SvarSlet
  4. Mange tak for hjælpen!

    Nu er jeg bange for, at det bliver en længere shoppetur idag :-)

    Og fedt med insiderviden. Vi må lige holde øje med den nye butik i Ryesgade.

    Held og lykke med bloggen i fremtiden. Og fortsæt med de nyttige oplysninger og fine billeder. Kikker nok forbi igen, hvis der skulle være flere nyttige oplysninger jeg kan give videre til kæresten :-)

    SvarSlet
  5. Hej igen Johnny Det var ihvertfald så lidt! :) Jeg håber I fandt hvad I søgte, ellers så prøv evt. Falkenberg? Og tak for det ;) Mvh Lise

    SvarSlet
  6. Hej igen

    Du kan da lige få en update, hvis det også er noget du kan bruge :-)

    Hun fandt desværre ikke hvad hun søgte, hverken i Blondie & Buster eller nogen af de andre skobutikker i Aarhus.

    Derimod har hun bestilt et par støvler hos brandos.dk. Super butik. De kom efter 3 dage (bliver sendt fra Sverige). Portoen er gratis, og bedst af alt: Det er også gratis at returnere dem igen! Der er "retur porto" med.

    Mht. Primeboots, så er der åbenbart ikke nogen fysiske sko-butikker der forhandler dem(?). Derimod fås de i forskellige tøjbutikker, af den slags der også har lidt fodtøj. Ikke stødt på nogen i Aarhus, men fx i Skanderborg og Aalborg har vi tilfældigt set dem (og så er der selvfølgelig også net mulighedern).

    Held og lykke med dine indkøb :-)

    SvarSlet
  7. Hej igen Johnny. Ærgeligt I ikke fandt hvad I søgte i nogle butikker her i Århus - men fedt at høre med Brandos.dk - det vil jeg lige huske, det er da kanon kundeservice :) Mvh Lise

    SvarSlet