søndag den 28. august 2011

VIP aften i Danmarks største Bianco butik

Så gik det løs. I torsdags, 25. august, slog Bianco Footwear endelig dørene op for en flot og ny butik. Butikken er Danmarks største Bianco butik og ligger i hjertet af Århus. Søndergade 64 - eller sagt med andre ord: Midt på strøget! Her ligger den nye butik, og den er nu åben for alle! Hvis du ikke allerede har været forbi, så skynd dig skynd dig skynd dig! Butikken er spækket med fede nye styles! Hvor længe tør du vente?! 


Torsdag aften kl. 18 åbnede Bianco Footwear butikken, men kun for inviterede, kun for VIP's - og jeg var så heldig at være en af dem. Og heldig, det føler jeg mig virkelig, for hvilket fantastisk arrengement det var! Vi blev modtaget med rød løber og smukke kvindelige dørmænd i døren. For ikke at nævne en flot ny glasfacade. Indendørs blev vi budt champagne og vi fik muligheden for kigge os omkring i den nye flotte butik, og ikke mindst; beundre alle de lækre sko, støvler og gear! Kort efter bød Biancos Pernille Junge velkommen i butikken. Herefter stod den på lækre snacks, både i form af flotte dansere og i form af lækker mad. Desuden var der også DJ, med mixerpult, som sørgede for guf til ørene aftenen ud. 
Servicen var i top hele aftenen. Vi fik fyldt op i champagneglasene og Bianco-personalet stod klar til at hjælpe og vejlede hvis vi ønskede at prøve de fine nye sko. Denne aften var der desuden -20% på hele butikken - FRISTENDE, FRISTENDE, -20% på en helt ny efterårskollektion, hvem kan sige nej til det? Jeg fik desuden muligheden for at beundre den smukke kampagnestøvle, Patricia Boot - sort smukt skind (findes dog i 3 farver), kilehæl og ikke mindst den fedeste snude, spids og sofistikeret - Jeg er solgt!  


Butikschef Sisse snakker med kunderne
Herfra er der vis kun at sige; Nyd billederne - eller endnu bedre, slå et smut forbi den nye Bianco Footwear butik - Den ligger Søndergade 64 (hvor Sukkerstokken lå før ;)) - Det er en fantastisk flot butik med fantastisk personale. Smukke forhenværende butikschef for Bianco i Bruuns Galleri, Sisse Langballe Søndergaard, tager styringen som butikschef i den nye butik i Søndergade - Så det kan kun blive godt :) 

Husk du  bare kan klikke på billederne, for at se dem i større størrelse :)

Masser af venner, bloggere, fotografer og fashionistaer var mødt op.
3 dansere gav den gas

Danserne dansede hele aftenen i Biancos fine sko
Desken i den nye Bianco butik i Søndergade
Ny Bianco Footwear butik i Søndergade, Århus C
Bianco Personalet har travlt med salget her på VIP-aftenen
Bianco-chef Rene kunne ikke dy sig for også at danse lidt
Butikschef Sisse snakker med kunder og bekendte :)
Biancos concept keeper, Peter, var også med (midtfor)
Bianco Footwears boss, Rene, var også med på VIP-aftenen
Lækre snacks blev fyldt op aftenen lang
Den nye flotte Bianco butik
Stine, Bianco medarbejder fra Bruuns Galleri, var også med som VIP
Bianco Footwear Søndergade, Århus, VIP aften 
Som VIP fik jeg lov at tage en plus one med, det blev min smukke veninde Signe
Signe kunne heller ikke dy sig for at prøve den flotte Patricia Boot 
Masser af nye fede sko fra efterårskollektionen blev beundret
DJ'en sørgede for god musik til VIP-aftenen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar